Torsk på indisk vis
Mør torskefilet tilberedt i damp med en tomatsaus full av smaker og aromaer. Serveres med ris, grøt eller indiske brød og blir et velsmakende og sunt måltid.
Forberedelse: 35 min
Lett

Forberedelse: 35 min
Lett
Ingredienser:
- 1 g hvit pepper
- 1 g gurkemeie
- 3 g spisskummen
- 2 g korianderfrø
- 10 g fersk ingefær
- 2 g cayennepepper
- 4 g garam masala
- 100 g grønnsaksbuljong
- 180 g løk
- 8 g hvitløk
- 9 g salt
- 40 g rapsolje
- 40 g tomatkonsentrat 30
- 400 g hermetiske tomater (i skiver)
- 500 g Torskefilet
- 5 g Gorczyca
Metode for implementering:
- Sett en bolle på lokket av et beger uten kork, nullstill vekten og vei opp 500 gram torskefilet skåret i mindre biter. Krydre torskefiletene med 1 ts salt, 1 ts hvit pepper, 1 klype cayennepepper og 1 klype gurkemeie. Bland sammen og sett til side.