Torsk på indisk vis

Mør torskefilet tilberedt i damp med en tomatsaus full av smaker og aromaer. Serveres med ris, grøt eller indiske brød og blir et velsmakende og sunt måltid.

Forberedelse: 35 min

Lett

Torsk på indisk vis

Forberedelse: 35 min

Lett

Ingredienser:

  • 1 g hvit pepper
  • 1 g gurkemeie
  • 3 g spisskummen
  • 2 g korianderfrø
  • 10 g fersk ingefær
  • 2 g cayennepepper
  • 4 g garam masala
  • 100 g grønnsaksbuljong
  • 180 g løk
  • 8 g hvitløk
  • 9 g salt
  • 40 g rapsolje
  • 40 g tomatkonsentrat 30
  • 400 g hermetiske tomater (i skiver)
  • 500 g Torskefilet
  • 5 g Gorczyca

Metode for implementering:

  1. Sett en bolle på lokket av et beger uten kork, nullstill vekten og vei opp 500 gram torskefilet skåret i mindre biter. Krydre torskefiletene med 1 ts salt, 1 ts hvit pepper, 1 klype cayennepepper og 1 klype gurkemeie. Bland sammen og sett til side.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover