Utforsk alle funksjonene til Cookover®

Veier

Nøyaktig veiing sikrer at man mestrer smaken som ligger i detaljene.


Røre

De magiske bevegelsene til knivene bringer alle ingrediensene sammen på en perfekt måte.


Mikse

Riktig hastighet garanterer harmoni i smakene.


Strimler

Selv de tøffeste tilsetningsstoffene bukker under for ultrahurtige kutt.


Piske

Kremaktig som et eventyr hver gang.


Elte deig

Deigens fantastiske tekstur og struktur sikrer vellykkede bakervarer.


Emulgere

Alltid silkemyke sauser av selv de vanskeligste ingrediensene.


Steke

Ingen klistring, akkurat riktig temperatur.


Left half
Right half

Dampkoke

Sunn matlaging til fingerspissene.


Koke

En daglig fest for ganen til hele familien.


Hakke

Hakket i de minste biter hver gang.


Kværn

Døgnet rundt, raskt og nøyaktig.


Blender

Harmoniske mesterverk av smak til retter og drinker.


Brasering

En mykhet som vekker appetitten hver gang.


Varmer opp

Varme retter vil skjemme bort de kulinariske sansene.


Sous-vide

Gjennom vakuum og lav temperatur til hjertene til dem du er glad i.


Kulinarisk sone

Oppskrifter for ulike anledninger

Gresskar og kikerter i karri

Gresskar og kikerter i karri

 30 min

Pistasj og blåbærcocktail

Pistasj og blåbærcocktail

 5 min

Kalkun i stekt tomatsaus med 'nduja

Kalkun i stekt tomatsaus med 'nduja

 1h 20 min

Sjokolade rispudding med bringebær

Sjokolade rispudding med bringebær

 15 min

Bakt rødbetekrem

Bakt rødbetekrem

 1h 20 min

Milano