Butterdeig

Klassisk dampet bakverk som brukes til å lage desserter som butterdeig, eclairs eller carpatka. Den nøytrale smaken gjør at den kan kombineres med alle slags ingredienser (pastaer, fyll, pålegg, frukt).

Tilbredning: 1h 15 min

Vanskeling

Butterdeig

Tilbredning: 1h 15 min

Vanskeling

Ingredienser:

  • 250 g vann
  • 130 g smør
  • 300 g hele hønseegg
  • 130 g hvetemel type 450

Metode:

  1. Ha smør og vann i en kopp. Kok 3 minutter på 105 grader med hastighet 2. Fortsett kokingen 1 minutt til. Tilsett melet gradvis gjennom hullet i lokket mens du koker. hull i lokket. Kok melet i 30 sekunder på 105 grader med hastighet 6.

Last ned Philipiak Home-appen for Cookover oppskrifter - helt gratis

Hvordan gjøre det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg i Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover