Tomatsuppe med ris

Tomatkokeren har den perfekte balansen mellom søt smak og syrlig, kremet tekstur. Det er akkurat passe mengde ris, så du vil aldri tilsette det med øynene igjen.

Forberedelse: 55 min

Lett

Tomatsuppe med ris

Forberedelse: 55 min

Lett

Ingredienser:

  • 1100 g vann
  • 1 g svart pepper
  • 1 g allehånde
  • 100 g buljongpasta - CVR
  • 300 g 30 % fløte
  • 1 g laurbærblader
  • 200 g løk
  • 12 g sukker
  • 4 g hvitløk
  • 150 g gulrøtter
  • 80 g hvit ris
  • 20 g persilleblader
  • 100 g tomatkonsentrat 30
  • 700 g tomatpassata
  • 100 g klaret smør

Metode for implementering:

  1. Tilsett 1 liten haug med persille i koppen, kutt hver 3. cm. Hakk i 5 sekunder ved 20 rpm. Legg i en bolle og sett til side.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover