Crumble - plommer under en smuldret topping

Crumble er en enkel, men svært velsmakende dessert som er populær over hele verden. Sjarmen ligger i kombinasjonen av fruktens sødme og den knasende smuldringen. Du kan servere plommecrumble som dessert eller som mellommåltid på kaldere dager.

Forberedelse: 50 min

Lett

Crumble - plommer under en smuldret topping

Forberedelse: 50 min

Lett

Ingredienser:

  • 150 g sukker
  • 1 g salt
  • 150 g smør
  • 200 g hvetemel type 550
  • 700 g plommer

Metode for implementering:

  1. Legg en bolle på lokket av en kopp, vei opp 700 gram frøfrie åleplommer. Fyll et ildfast fat på ca. 22x22 cm med plommehalvdeler slik at bunnen dekkes jevnt. Legg plommene med skinnsiden ned. Sett til side.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover