Salat med bokhvetegryn, kylling og paprika

Næringsverdier per 1 porsjon: 407 kcal Karbohydrater 51 g Protein 31 g Fett 10 g

Forberedelse: 30 min

Lett

Salat med bokhvetegryn, kylling og paprika

Forberedelse: 30 min

Lett

Ingredienser:

  • 0.6 g svart pepper
  • 100 g kyllingfilet
  • 0.6 g søt paprikapulver
  • 0.6 g salt
  • 115 g rød pepper
  • 25 g spinat
  • 50 g bokhvetegryn
  • 8 g biehonning
  • 5 g rapsolje
  • 5 g soyasaus

Metode for implementering:

  1. Tilsett 1200 gram vann i koppen. Sett en kurv på lokket uten propp og vei opp 50 gram bokhvetegryn. Plasser kurven i koppen. Kok i 15 minutter ved 105 °C.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover