Svinekam under en dyne

Svinekam under en pierzynka er en tradisjonell polsk rett som vanligvis består av en skive svinekam, stekt i en stekepanne, servert under et lag med tykk saus, ofte med sopp, løk og fløte. Navnet "pierzynka" kommer av konsistensen på sausen, som skal minne om en luftig dyne.

Tilbredning: 1h 30 min

Lett

Svinekam under en dyne

Tilbredning: 1h 30 min

Lett

Ingredienser:

  • 2 g svart pepper
  • 70 g løk
  • 12 g salt
  • 150 g yoghurt naturell, 2 % fett
  • 15 g sennep
  • 20 g rapsolje
  • 400 g sene poteter
  • 800 g benfri rå svinekam
  • 200 g lys gul ost
  • 80 g CVR-majones

Metode:

  1. Sett en bolle på lokket av en kopp uten propp og vei ut 800 gram svinekjøtt i den. Skjær i skiver, ca. 8 stykker. Bryt opp hver skive med en støter som for koteletter. Krydre kjøttet med 1 ts salt og 1 ts pepper.

Last ned Philipiak Home-appen for Cookover oppskrifter - helt gratis

Hvordan gjøre det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg i Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover