Ostekake med røkt laks
Den salte ostekaken med røkt laks er en elegant og utsøkt snack, ideell til spesielle anledninger. Bunnen av ostekaken er laget av kjeks, noe som gir den en lett og knasende følelse. Innsiden av ostekaken er fylt med kremet, fløyelsmyk kremost, som smelter harmonisk sammen med de aromatiske bitene av røkt laks.
Forberedelse: 30 min
Middels

Forberedelse: 30 min
Middels
Ingredienser:
- 1 g svart pepper
- 6 g sitronskall
- 30 g rakett
- 30 g yoghurt naturell
- 1 g salt
- 10 g gressløk
- 15 g olivenolje
- 10 g dillfrø
- 120 g røkt laks
- 220 g naturlig ost
- 70 g kjeks
Metode for implementering:
- Tilsett 70 gram kjeks, 30 gram ruccola, 15 gram olivenolje i en kopp. Hakk 20 sekunder på 10 hastighet. Overfør innholdet til en bolle.