Pannekaker med brokkoli og squash
En enkel oppskrift på en kjøttfri middag - glutenfrie grønnsakspannekaker. De er sensasjonelle i smaken, delikate og delikate, og smaker nydelig med yoghurt, hvitløkssaus eller krydret chilisaus.
Tilbredning: 45 min
Lett
Tilbredning: 45 min
Lett
Ingredienser:
- 1 g svart pepper
- 2 g sterkt paprikapulver
- 150 g løk
- 400 g courgetter
- 12 g hvitløk
- 150 g gulrøtter
- 6 g salt
- 200 g havregryn
- 120 g hele hønseegg
- 200 g brokkoli
- 200 g rapsolje
- 6 g hvitløkssalt
Metode:
- Legg 400 gram vasket squash, skåret i mindre biter, 1 ts salt og 150 gram gulrøtter, skrelt og skåret i mindre biter, i en miksebolle. Hakk i 50 sekunder på 8 hastigheter. Overfør innholdet til en kurv med en slikkepott og sett til side i ca. 15 minutter til courgetten har sluppet vannet.