Pannekaker med brokkoli og squash

En enkel oppskrift på en kjøttfri middag - glutenfrie grønnsakspannekaker. De er sensasjonelle i smaken, delikate og delikate, og smaker nydelig med yoghurt, hvitløkssaus eller krydret chilisaus.

Tilbredning: 45 min

Lett

Pannekaker med brokkoli og squash

Tilbredning: 45 min

Lett

Ingredienser:

  • 1 g svart pepper
  • 2 g sterkt paprikapulver
  • 150 g løk
  • 400 g courgetter
  • 12 g hvitløk
  • 150 g gulrøtter
  • 6 g salt
  • 200 g havregryn
  • 120 g hele hønseegg
  • 200 g brokkoli
  • 200 g rapsolje
  • 6 g hvitløkssalt

Metode:

  1. Legg 400 gram vasket squash, skåret i mindre biter, 1 ts salt og 150 gram gulrøtter, skrelt og skåret i mindre biter, i en miksebolle. Hakk i 50 sekunder på 8 hastigheter. Overfør innholdet til en kurv med en slikkepott og sett til side i ca. 15 minutter til courgetten har sluppet vannet.

Last ned Philipiak Home-appen for Cookover oppskrifter - helt gratis

Hvordan gjøre det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg i Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover