Gul karri med kylling

En klassisk rett fra det thailandske kjøkken. Takket være gurkemeie får retten en vakker gul farge. Krydderkraften og kokosmelken gjør retten ekstremt eksotisk og aromatisk.

Forberedelse: 45 min

Vanskeling

Gul karri med kylling

Forberedelse: 45 min

Vanskeling

Ingredienser:

  • 500 g vann
  • 60 g buljongpasta - CVR
  • 7 g chilipepper
  • 20 g ingefær
  • 5 g karrypasta
  • 5 g gurkemeie
  • 750 g kyllingfilet
  • 8 g kyllingkrydder
  • 200 g rød pepper
  • 90 g kalk
  • 25 g fersk koriander
  • 11 g brunt sukker
  • 20 g soyasaus
  • 150 g løk
  • 300 g courgetter
  • 15 g hvitløk
  • 200 g gulrøtter
  • 5 g salt
  • 400 g Kokosmelk
  • 120 g rapsolje

Metode for implementering:

  1. Skrell og hakk løken og hvitløken i mindre biter. Fjern frøene fra chilipeppene og skjær dem også i mindre biter. Skrell ingefæren med en skje eller skreller og skjær den i tynne skiver. Skrell ingefæren og skjær den i tynne skiver. Legg alle ingrediensene i en miksebolle og kjør i 10 sekunder på 10 rpm. på 10 rpm.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover