Pesto av reddikblad

Vi kaster ofte reddikbladene, men dette er en spiselig og velsmakende del av reddiken som har uvurderlige helsefordeler og kan brukes på mange måter, for eksempel til å lage en deilig pesto.

Forberedelse: 10 min

Lett

Pesto av reddikblad

Forberedelse: 10 min

Lett

Ingredienser:

  • 150 g reddikblader
  • 50 g ristede mandler
  • 2 g salt
  • 20 g sitronsaft
  • 50 g parmesanost
  • 120 g rapsolje

Metode for implementering:

  1. Åpne lokket. Legg parmesanosten i koppen. Lukk lokket og blend i 20 sekunder på 20 hastigheter.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover