Ketchup basert på passata

Hjemmelaget ketsjup er vårt neste deilige tilbud. Et velkjent tilskudd til mange retter i en ny versjon. Duften og smaken av tomater som er lukket i hjemmets spiskammer.

Forberedelse: 50 min

Lett

Ketchup basert på passata

Forberedelse: 50 min

Lett

Ingredienser:

  • 4 g svart pepper
  • 120 g olje
  • 1 g allehånde
  • 1 g laurbærblader
  • 150 g balsamicoeddik
  • 2 g oregano
  • 1 g nellik
  • 8 g søt paprikapulver
  • 300 g løk
  • 200 g sukker
  • 15 g hvitløk
  • 300 g epler
  • 15 g salt
  • 120 g olivenolje
  • 1600 g tomatpassata

Metode for implementering:

  1. Tilsett 300 gram skrelt løk hakket i mindre biter i en kopp. Hakk med korken i 10 sekunder ved 10 hastighet.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover