Panna cotta med plommesyltetøy

Kjernemelkpanna cotta med plommesyltetøy er et litt lettere alternativ til denne klassiske italienske desserten. Den inneholder halvparten så mye fett, og kjernemelken gir den en fin syrlig note, noe som gjør desserten enda lettere.

Forberedelse: 2h 15 min

Lett

Panna cotta med plommesyltetøy

Forberedelse: 2h 15 min

Lett

Ingredienser:

  • 200 g vann
  • 40 g brunt sukker
  • 330 g 30 % fløte
  • 300 g svisker
  • 300 g kjernemelk
  • 10 g gelatin
  • 20 g vaniljesukker
  • 70 g sukker
  • 5 g potetstivelse

Metode for implementering:

  1. Tilsett 330 gram fløte, 70 gram sukker, 20 gram vaniljesukker og 10 gram gelatin i en kopp med rørepinne. Kok i 9 minutter ved 4 omdreininger på 90 grader.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover