Kanelkake

En ekstremt søt, smøraktig gjærkake med kanel og svensk opprinnelse. Tradisjonelt laget som individuelle gjærkaker". Nytes best en solfylt vintermorgen

Forberedelse: 1h 40 min

Middels

Kanelkake

Forberedelse: 1h 40 min

Middels

Ingredienser:

  • 120 g brunt sukker
  • 30 g malt kanel
  • 60 g lyse sultanas
  • 30 g vaniljesukker
  • 1 g salt
  • 200 g smør
  • 20 g eggeplommer av hønseegg
  • 300 g Drikkemelk, 2 % fett
  • 25 g komprimert bakergjær
  • 20 g rapsolje
  • 470 g hvetemel type 450

Metode for implementering:

  1. med en sterk svart kaffe Hell 60 gram lyse sultanruss i en kopp. Mal i 30 sekunder med en hastighet på 20 omdreininger.".

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover