Bakte kjøttboller med hasselbackpoteter
En deilig og enkel rett som vil tilfredsstille og mette hele familien. Den ser svært imponerende og appetittvekkende.
Forberedelse: 1h 30 min
Middels
Forberedelse: 1h 30 min
Middels
Ingredienser:
- 200 g vann
- 65 g buljongpasta - CVR
- 10 g tørket merian
- 500 g rød pepper
- 20 g Dijon-sennep
- 3 g oregano
- 8 g fersk rosmarin
- 10 g chilipepper
- 100 g brødsmuler
- 4 g søt paprikapulver
- 700 g hakket kalkunkjøtt
- 200 g løk
- 20 g hvitløk
- 3 g salt
- 60 g hele hønseegg
- 100 g Drikkemelk, 2 % fett
- 50 g parmesanost
- 50 g rapsolje
- 700 g sene poteter
Metode for implementering:
- I en kopp veier du opp 200 gram skrelt løk, skrellet og kuttet i mindre biter og 10 gram skrelt hvitløk. Hakk i 10 sekunder med en hastighet på 10 omdreininger.