Bakte kjøttboller med hasselbackpoteter

En deilig og enkel rett som vil tilfredsstille og mette hele familien. Den ser svært imponerende og appetittvekkende.

Forberedelse: 1h 30 min

Middels

Bakte kjøttboller med hasselbackpoteter

Forberedelse: 1h 30 min

Middels

Ingredienser:

  • 200 g vann
  • 65 g buljongpasta - CVR
  • 10 g tørket merian
  • 500 g rød pepper
  • 20 g Dijon-sennep
  • 3 g oregano
  • 8 g fersk rosmarin
  • 10 g chilipepper
  • 100 g brødsmuler
  • 4 g søt paprikapulver
  • 700 g hakket kalkunkjøtt
  • 200 g løk
  • 20 g hvitløk
  • 3 g salt
  • 60 g hele hønseegg
  • 100 g Drikkemelk, 2 % fett
  • 50 g parmesanost
  • 50 g rapsolje
  • 700 g sene poteter

Metode for implementering:

  1. I en kopp veier du opp 200 gram skrelt løk, skrellet og kuttet i mindre biter og 10 gram skrelt hvitløk. Hakk i 10 sekunder med en hastighet på 10 omdreininger.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover