Bouillabaisse - fiskesuppe fra Middelhavet

En klassisk fransk fiske- og skalldyrsuppe som er svært populær i hele det nordlige Middelhavet.

Forberedelse: 1h 30 min

Lett

Bouillabaisse - fiskesuppe fra Middelhavet

Forberedelse: 1h 30 min

Lett

Ingredienser:

  • 900 g Water, tap
  • 70 g Pasta rosołowa - CVR
  • 2 g Spices, bay leaf
  • 10 g Pepper, hot chili, raw
  • 100 g Shallots, raw
  • 90 g Oil, olive, extra virgin
  • 600 g Tomato products, canned, puree, with salt added
  • 5 g Basil, fresh
  • 350 g Krewetki, szare
  • 700 g Dorade grise, ou daurade grise, ou griset, crue
  • 15 g Czosnek
  • 100 g Marchew
  • 150 g Wino białe, wytrawne
  • 100 g Seler korzeniowy
  • 5 g Pietruszka, liście

Metode for implementering:

  1. Ha i 100 gram skrelt og kutt i mindre biter sjalottløk, 3 pillede hvitløksfedd og en halv chilipepper uten frø. Hakk i 10 sekunder med en hastighet på 10 omdreininger.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover