Polske potetboller (Kopytka)

Tradisjonelle dumplings laget av kokte poteter og mel med tilsetning av egg. Perfekt med gryteretter, sauser, kjøtt.

Forberedelse: 1h 30 min

Lett

Polske potetboller (Kopytka)

Forberedelse: 1h 30 min

Lett

Ingredienser:

  • 360 g Wheat flour, white, all-purpose, unenriched
  • 1000 g Water, tap
  • 6 g Sól biała
  • 60 g Jaja kurze całe
  • 1000 g Ziemniaki, późne

Metode for implementering:

  1. Skrell potetene, skjær de større i to eller kvart etter ønske. Hell vann i koppen. Plasser potetene i andre etasje i damperen. Dekk til med et lokk. Kok i 30 minutter ved 140 grader.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover