Gulasj suppe - bogracz

Ungarsk gulasj-suppe er litt av en utfordring selv for profesjonelle kokker. De færreste vet at hemmeligheten bak den er en veldig stor mengde tørket og pulverisert paprika, som må stekes og pulverisert paprika, som nødvendigvis må stekes for å få den ønskede smaksdybden.

Forberedelse: 59 min

Lett

Gulasj suppe - bogracz

Forberedelse: 59 min

Lett

Ingredienser:

  • 1200 g vann
  • 1 g allehånde
  • 90 g buljongpasta - CVR
  • 1 g laurbærblader
  • 3 g tørket merian
  • 350 g rød pepper
  • 100 g rødløk
  • 1 g nykvernet pepper
  • 3 g granulert hvitløk
  • 5 g chilipepper
  • 700 g kalkunlår
  • 1 g urtepepper
  • 4 g røkt paprika
  • 40 g søt paprikapulver
  • 1 g malt spisskummen
  • 200 g løk
  • 7 g sukker
  • 90 g smult
  • 6 g salt
  • 20 g rapsolje
  • 400 g hermetiske tomater (i skiver)

Metode for implementering:

  1. Skjær 700 gram kalkunlår i i 2 cm store terninger. Ha over i en bolle, tilsett 1 flat teskje granulert hvitløk, 1 ts salt, ½ ts nykvernet pepper, 2 ss olje. Bland sammen og la marinere.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover