Gulasj suppe - bogracz
Ungarsk gulasj-suppe er litt av en utfordring selv for profesjonelle kokker. De færreste vet at hemmeligheten bak den er en veldig stor mengde tørket og pulverisert paprika, som må stekes og pulverisert paprika, som nødvendigvis må stekes for å få den ønskede smaksdybden.
Forberedelse: 59 min
Lett

Forberedelse: 59 min
Lett
Ingredienser:
- 1200 g vann
- 1 g allehånde
- 90 g buljongpasta - CVR
- 1 g laurbærblader
- 3 g tørket merian
- 350 g rød pepper
- 100 g rødløk
- 1 g nykvernet pepper
- 3 g granulert hvitløk
- 5 g chilipepper
- 700 g kalkunlår
- 1 g urtepepper
- 4 g røkt paprika
- 40 g søt paprikapulver
- 1 g malt spisskummen
- 200 g løk
- 7 g sukker
- 90 g smult
- 6 g salt
- 20 g rapsolje
- 400 g hermetiske tomater (i skiver)
Metode for implementering:
- Skjær 700 gram kalkunlår i i 2 cm store terninger. Ha over i en bolle, tilsett 1 flat teskje granulert hvitløk, 1 ts salt, ½ ts nykvernet pepper, 2 ss olje. Bland sammen og la marinere.