Engelsk krem
Denne sausen smaker godt både varm og kald, og kan smaksettes med for eksempel litt aromatisk amaretto, rom eller annen likør. Det er også en rask måte å lage en utsøkt dessert på. Legg ganske enkelt en håndfull skogsfrukter i en bolle eller dyp tallerken, og hell over den varme eller kalde sausen. Interessant nok passer varm vaniljesaus godt sammen med iskrem og sorbeter, og den resulterende temperaturkontrasten øker gleden av å spise dem.
Forberedelse: 20 min
Lett
Forberedelse: 20 min
Lett
Ingredienser:
- 3 g en stang vanilje
- 400 g helmelk
- 90 g sukker
- 120 g eggeplommer av hønseegg
Metode for implementering:
- Tilsett melk, vaniljekorn og en vaniljestang i en kopp. og en vaniljestang. Kok i 5 minutter ved 100 grader med en hastighet på 2 reversert hastighet. Når melken er ferdig kokt, overfører du den til en annen beholder og fjerner vaniljestangen forsiktig.