Engelsk krem

Denne sausen smaker godt både varm og kald, og kan smaksettes med for eksempel litt aromatisk amaretto, rom eller annen likør. Det er også en rask måte å lage en utsøkt dessert på. Legg ganske enkelt en håndfull skogsfrukter i en bolle eller dyp tallerken, og hell over den varme eller kalde sausen. Interessant nok passer varm vaniljesaus godt sammen med iskrem og sorbeter, og den resulterende temperaturkontrasten øker gleden av å spise dem.

Forberedelse: 20 min

Lett

Engelsk krem

Forberedelse: 20 min

Lett

Ingredienser:

  • 3 g en stang vanilje
  • 400 g helmelk
  • 90 g sukker
  • 120 g eggeplommer av hønseegg

Metode for implementering:

  1. Tilsett melk, vaniljekorn og en vaniljestang i en kopp. og en vaniljestang. Kok i 5 minutter ved 100 grader med en hastighet på 2 reversert hastighet. Når melken er ferdig kokt, overfører du den til en annen beholder og fjerner vaniljestangen forsiktig.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover