Hollandaisesaus

Hollandaisesaus er en av de "5 modersausene" (de andre er bechamelsaus, tomatsaus, volutesaus og spansk saus). Disse sausene er utgangspunktet for alle sausene i det klassiske franske kjøkkenet.

Forberedelse: 10 min

Lett

Hollandaisesaus

Forberedelse: 10 min

Lett

Ingredienser:

  • 1 g hvit pepper
  • 3 g sukker
  • 3 g salt
  • 150 g smør
  • 10 g sitronsaft
  • 40 g tørr hvitvin
  • 80 g eggeplommer av hønseegg

Metode for implementering:

  1. Legg en slikkepott i et beger. Tilsett i koppen 4 eggeplommer, 4 ss hvitvin og saften av 1/4 sitron, 1/2 ts av 1/4 sitron, 1/2 teskje sukker, 1/2 teskje salt og 1/3 teskje hvit pepper og og 150 gram smør. Pisk i 7 minutter med en hastighet på 3 omdreininger ved 65 ℃.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover