Dumplings med fyll

En kokt gjærdeig som passer godt som tilbehør til gryteretter og tørre sauser. Men på grunn av sin nøytrale smak passer den også godt til søte retter. Kombinert med frisk frukt og rømme kan det bli en interessant, lett rett som passer perfekt til sommeren.

Forberedelse: 1h 45 min

Lett

Dumplings med fyll

Forberedelse: 1h 45 min

Lett

Ingredienser:

  • 500 g hvetemel
  • 100 g vann
  • 100 g butterdeigsbaguette
  • 15 g sukker
  • 6 g salt
  • 60 g hele hønseegg
  • 200 g Drikkemelk, 2 % fett
  • 20 g komprimert bakergjær

Metode for implementering:

  1. Tilsett 200 gram melk i koppen, 100 gram vann, 100 gram baguette revet i mindre biter, 20 gram gjær og 1 ss sukker. Bland i 1 minutt med en hastighet på 10 omdreininger ved en temperatur på 40 grader.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover