Dumplings med fyll
En kokt gjærdeig som passer godt som tilbehør til gryteretter og tørre sauser. Men på grunn av sin nøytrale smak passer den også godt til søte retter. Kombinert med frisk frukt og rømme kan det bli en interessant, lett rett som passer perfekt til sommeren.
Forberedelse: 1h 45 min
Lett
Forberedelse: 1h 45 min
Lett
Ingredienser:
- 500 g hvetemel
- 100 g vann
- 100 g butterdeigsbaguette
- 15 g sukker
- 6 g salt
- 60 g hele hønseegg
- 200 g Drikkemelk, 2 % fett
- 20 g komprimert bakergjær
Metode for implementering:
- Tilsett 200 gram melk i koppen, 100 gram vann, 100 gram baguette revet i mindre biter, 20 gram gjær og 1 ss sukker. Bland i 1 minutt med en hastighet på 10 omdreininger ved en temperatur på 40 grader.