Pate - fløtepostei av fjørfe
Pate, som er en fransk kremet paté, i dette tilfellet tilberedt utelukkende av fjørfekjøtt uten bruk av lever. Den er laget kremet med eggeplommer og en sjenerøs mengde fløte. Den har en veldig mild smak, så den vil garantert falle i smak hos alle.
Forberedelse: 3h
Lett
Forberedelse: 3h
Lett
Ingredienser:
- 100 g vann
- 1 g hvit pepper
- 1 g muskatnøtt
- 1 g allehånde
- 100 g buljongpasta - CVR
- 1 g laurbærblader
- 400 g 30 % fløte
- 1 g timian
- 40 g konjakk
- 300 g løk
- 8 g hvitløk
- 6 g salt
- 100 g smør
- 60 g hele hønseegg
- 100 g vanlige hveteboller
- 60 g eggeplommer av hønseegg
- 250 g Drikkemelk, 2 % fett
- 800 g kyllinglår
Metode for implementering:
- Sett en bolle på lokket av begeret, vei opp 250 gram melk i den, tilsett 2 Kaiser-ruller (100 g) revet i mindre biter og sett til side.