Pate - fløtepostei av fjørfe

Pate, som er en fransk kremet paté, i dette tilfellet tilberedt utelukkende av fjørfekjøtt uten bruk av lever. Den er laget kremet med eggeplommer og en sjenerøs mengde fløte. Den har en veldig mild smak, så den vil garantert falle i smak hos alle.

Forberedelse: 3h

Lett

Pate - fløtepostei av fjørfe

Forberedelse: 3h

Lett

Ingredienser:

  • 100 g vann
  • 1 g hvit pepper
  • 1 g muskatnøtt
  • 1 g allehånde
  • 100 g buljongpasta - CVR
  • 1 g laurbærblader
  • 400 g 30 % fløte
  • 1 g timian
  • 40 g konjakk
  • 300 g løk
  • 8 g hvitløk
  • 6 g salt
  • 100 g smør
  • 60 g hele hønseegg
  • 100 g vanlige hveteboller
  • 60 g eggeplommer av hønseegg
  • 250 g Drikkemelk, 2 % fett
  • 800 g kyllinglår

Metode for implementering:

  1. Sett en bolle på lokket av begeret, vei opp 250 gram melk i den, tilsett 2 Kaiser-ruller (100 g) revet i mindre biter og sett til side.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover