Frankfurter suppe
En veldig enkel, tykk og mettende suppe med grønnsaker og røkte pølser. Passer godt på kaldere dager.
Forberedelse: 50 min
Lett
Forberedelse: 50 min
Lett
Ingredienser:
- 1500 g Water, tap
- 2 g Spices, pepper, black
- 1 g Spices, allspice
- 90 g Pasta rosołowa - CVR
- 3 g Spices, marjoram, dried
- 1 g Bay leaves
- 450 g Frankfurterki
- 130 g Cebula
- 10 g Czosnek
- 100 g Marchew
- 100 g Seler naciowy
- 200 g Ziemniaki, późne
- 70 g Olej słonecznikowy
- 25 g Pietruszka, liście
- 100 g Pietruszka, korzeń
Metode for implementering:
- Åpne koppen. Tilsett 25 gram persille hakket i mindre biter i koppen. Lukk begeret med korklokket. Hakk i 5 sekunder med 20 omdreininger.