Frankfurter suppe

En veldig enkel, tykk og mettende suppe med grønnsaker og røkte pølser. Passer godt på kaldere dager.

Forberedelse: 50 min

Lett

Frankfurter suppe

Forberedelse: 50 min

Lett

Ingredienser:

  • 1500 g Water, tap
  • 2 g Spices, pepper, black
  • 1 g Spices, allspice
  • 90 g Pasta rosołowa - CVR
  • 3 g Spices, marjoram, dried
  • 1 g Bay leaves
  • 450 g Frankfurterki
  • 130 g Cebula
  • 10 g Czosnek
  • 100 g Marchew
  • 100 g Seler naciowy
  • 200 g Ziemniaki, późne
  • 70 g Olej słonecznikowy
  • 25 g Pietruszka, liście
  • 100 g Pietruszka, korzeń

Metode for implementering:

  1. Åpne koppen. Tilsett 25 gram persille hakket i mindre biter i koppen. Lukk begeret med korklokket. Hakk i 5 sekunder med 20 omdreininger.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover