Velsmakende mørdeig

En salt versjon av mørdeig som er ideell som base for en rekke snacks, samt terter. Deigen fryser godt, selv i rå form. Den tåler alle typer smakstilsetninger, urter eller krydder perfekt. Vi kan derfor enkelt endre smaken/fargen ved å tilsette for eksempel hakket, tørket sopp, tomater eller en sjenerøs mengde paprikapulver.

Forberedelse: 50 min

Middels

Velsmakende mørdeig

Forberedelse: 50 min

Middels

Ingredienser:

  • 300 g hvetemel
  • 2 g Urter de Provence
  • 3 g salt
  • 150 g smør
  • 60 g hele hønseegg

Metode for implementering:

  1. Tilsett 150 gram frossent smør, 300 gram mel, 1 teskje urt de Provence (valgfritt) og ½ teskje salt i en mikserkopp. Kjør 10 sekunder på 14 hastigheter.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover