Hasselnøttkake

Fuktig sjokolade- og valnøttkake er en deilig og smaksrik versjon av den tradisjonelle sjokoladekaken, beriket med knasende nøtter.

Forberedelse: 1h

Lett

Hasselnøttkake

Forberedelse: 1h

Lett

Ingredienser:

  • 250 g vann
  • 20 g bakepulver
  • 16 g vaniljesukker
  • 65 g kakao
  • 500 g sukker
  • 1 g salt
  • 20 g brødsmuler
  • 120 g smør
  • 360 g hele hønseegg
  • 250 g valnøtter
  • 100 g rapsolje
  • 350 g hvetemel type 450

Metode for implementering:

  1. Legg 150 gram valnøtter i begeret. Lukk koppen med lokket og proppen. Mal i 5 sekunder på hastighet 15. Overfør nøttene til en bolle. Sett til side. Tørk av koppen med en klut for å bli kvitt eventuelle nøtterester. Sett en bolle på lokket på koppen uten korken og vei opp 250 gram sukker. Sett til side. Sett en bolle på lokket av koppen, og vei av 350 gram hvetemel type 450. Sikt melet gjennom en sil.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover