Melboller med kalvekjøtt og kantareller
Utsøkte melboller med en subtil smak av kantareller og melkeaktig kalvekjøtt, fremhevet med sødmen fra purre stuet i smør. Det hele er omsluttet av en gul kantarelllignende tynn og elastisk deig.
Forberedelse: 1h 20 min
Middels
Forberedelse: 1h 20 min
Middels
Ingredienser:
- 400 g hvetemel
- 180 g vann
- 60 g buljongpasta - CVR
- 1 g gurkemeie
- 30 g ekstra virgin olivenolje
- 50 g vårløk
- 200 g semulegryn
- 400 g kantareller
- 200 g løk
- 8 g hvitløk
- 6 g salt
- 20 g brødsmuler
- 100 g smør
- 120 g hele hønseegg
- 150 g purre
- 10 g persilleblader
- 600 g kalveskulder
Metode for implementering:
- Tilsett 400 gram mel type 00 eller type 405-450, 1 ts salt, 1/2 ts gurkemeie, 2 egg, 180 gram vann og 30 gram olivenolje i koppen. Elt i 3 minutter ved 40 °C med en hastighet på 6 omdreininger.