Melboller med kalvekjøtt og kantareller

Utsøkte melboller med en subtil smak av kantareller og melkeaktig kalvekjøtt, fremhevet med sødmen fra purre stuet i smør. Det hele er omsluttet av en gul kantarelllignende tynn og elastisk deig.

Forberedelse: 1h 20 min

Middels

Melboller med kalvekjøtt og kantareller

Forberedelse: 1h 20 min

Middels

Ingredienser:

  • 400 g hvetemel
  • 180 g vann
  • 60 g buljongpasta - CVR
  • 1 g gurkemeie
  • 30 g ekstra virgin olivenolje
  • 50 g vårløk
  • 200 g semulegryn
  • 400 g kantareller
  • 200 g løk
  • 8 g hvitløk
  • 6 g salt
  • 20 g brødsmuler
  • 100 g smør
  • 120 g hele hønseegg
  • 150 g purre
  • 10 g persilleblader
  • 600 g kalveskulder

Metode for implementering:

  1. Tilsett 400 gram mel type 00 eller type 405-450, 1 ts salt, 1/2 ts gurkemeie, 2 egg, 180 gram vann og 30 gram olivenolje i koppen. Elt i 3 minutter ved 40 °C med en hastighet på 6 omdreininger.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover