Pizza prosciutto cotto

Prosciutto cotto-pizzaen er, rett etter margherita-pizzaen, en av de mest populære og populære pizzaene. Men som vi alle vet, er det ikke toppingen som utgjør forskjellen, men deigen og måten den er bakt på. Unn deg selv en pizza med prosciutto cotto fra Coocovera.

Forberedelse: 1h 10 min

Lett

Pizza prosciutto cotto

Forberedelse: 1h 10 min

Lett

Ingredienser:

  • 420 g hvetemel
  • 240 g vann
  • 110 g ekstra virgin olivenolje
  • 4 g chilipepper
  • 15 g fersk basilikum
  • 250 g mozzarella
  • 150 g prosciutto skinke
  • 180 g løk
  • 8 g sukker
  • 8 g hvitløk
  • 12 g salt
  • 15 g komprimert bakergjær
  • 50 g parmesanost
  • 700 g tomatpassata

Metode for implementering:

  1. Tilsett 420 gram mel type 00 (eventuelt type 450), 15 gram fersk gjær (eventuelt 1,5 ts tørket), 1 ts sukker og 240 gram vann i en kopp. Elt i 3 minutter på 8 omvendte hastigheter.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover