Pizza prosciutto cotto
Prosciutto cotto-pizzaen er, rett etter margherita-pizzaen, en av de mest populære og populære pizzaene. Men som vi alle vet, er det ikke toppingen som utgjør forskjellen, men deigen og måten den er bakt på. Unn deg selv en pizza med prosciutto cotto fra Coocovera.
Forberedelse: 1h 10 min
Lett

Forberedelse: 1h 10 min
Lett
Ingredienser:
- 420 g hvetemel
- 240 g vann
- 110 g ekstra virgin olivenolje
- 4 g chilipepper
- 15 g fersk basilikum
- 250 g mozzarella
- 150 g prosciutto skinke
- 180 g løk
- 8 g sukker
- 8 g hvitløk
- 12 g salt
- 15 g komprimert bakergjær
- 50 g parmesanost
- 700 g tomatpassata
Metode for implementering:
- Tilsett 420 gram mel type 00 (eventuelt type 450), 15 gram fersk gjær (eventuelt 1,5 ts tørket), 1 ts sukker og 240 gram vann i en kopp. Elt i 3 minutter på 8 omvendte hastigheter.