Gresskarpasta

Gresskarpasta er ikke bare velsmakende, men også full av vitaminer og fiber, noe som gjør den perfekt til en høst- og vintermeny. Denne retten har en fløyelsmyk og kremet konsistens takket være hokkaidogresskaret, mens peanøttsmøret har gitt den en unik karakter.

Forberedelse: 1h

Middels

Gresskarpasta

Forberedelse: 1h

Middels

Ingredienser:

  • 30 g soyasaus
  • 200 g rødløk
  • 50 g soltørkede tomater
  • 120 g peanøttsmør
  • 1 g chiliflakes
  • 3 g salt
  • 50 g sitronsaft
  • 1500 g gresskar
  • 80 g rapsolje

Metode for implementering:

  1. Forvarm ovnen til 220 °C med termofunksjonen.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover