Surdeigsboller av spelt med soltørkede tomater

Spelt er en spesiell hvetesort som kjennetegnes av et mye tykkere skall, og det er i skallet de mest verdifulle næringsstoffene finnes, noe som er grunnen til at speltmelet inneholder mer vitaminer, mineraler mineraler og fiber.

Forberedelse: 1h 15 min

Lett

Surdeigsboller av spelt med soltørkede tomater

Forberedelse: 1h 15 min

Lett

Ingredienser:

  • 150 g vann
  • 1 g svart pepper
  • 50 g soltørkede tomater
  • 300 g CVR brødstarter
  • 350 g speltmel
  • 5 g sukker
  • 12 g salt
  • 20 g komprimert bakergjær
  • 20 g rapsolje
  • 40 g avskallede solsikkefrø
  • 160 g hvetemel type 450

Metode for implementering:

  1. Vei av 40 gram solsikkefrø i en bolle med lokk over en kopp. Sett bollen til side.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover