Gresskarpuré (mousse)

En flott base for dumplings, paier eller desserter. Den egner seg godt til gjærhevede kaker, noe som gir dem en dyp farge. Den er ideell som en sunn mousse for babyer (+4m). Og hvis du tilsetter salt, chili eller urter, blir den til et deilig tilbehør.

Forberedelse: 1h

Lett

Gresskarpuré (mousse)

Forberedelse: 1h

Lett

Ingredienser:

  • 1000 g gresskar

Metode for implementering:

  1. Forvarm ovnen til 180 °C. Skjær gresskaret med skall (1 000 gram) i mindre biter og ta ut frøene. Bekled et stekebrett med bakepapir og fordel gresskaret jevnt utover. Stek i ca. 45 minutter, til gresskaret er mykt.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover