Gresskarboller med ristede mandler

En lett, sunn og sesongbasert versjon av den klassiske cottage pie. Takket være tilsetningen av CVR-gresskarpuré (se oppskrift) blir nudlene søte og møre. Server dem som en frittstående rett eller som tilbehør.

Forberedelse: 1h 30 min

Lett

Gresskarboller med ristede mandler

Forberedelse: 1h 30 min

Lett

Ingredienser:

  • 1000 g vann
  • 30 g smuttede mandler
  • 4 g salt
  • 100 g hvetemel type 550
  • 80 g eggeplommer av hønseegg
  • 250 g sene poteter
  • 40 g potetstivelse
  • 250 g gresskarpuré - CVR

Metode for implementering:

  1. Hell vann i en kopp. Lukk koppen med lokket, uten proppen. Skrell 250 gram poteter og skjær dem i mindre biter.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover