Havregrynkaker med gulrøtter
Havregrynkaker med gulrøtter har en unik kombinasjon av sunne havregryn og ferske, revne gulrøtter. Disse mettende småkakene er det perfekte mellommåltidet til skolen eller jobben.
Forberedelse: 35 min
Lett
Forberedelse: 35 min
Lett
Ingredienser:
- 5 g malt kanel
- 10 g bakepulver
- 200 g fullkornshvetemel
- 55 g Økologisk kokosnøttolje
- 200 g gulrøtter
- 200 g havregryn
- 120 g hele hønseegg
- 180 g biehonning
Metode for implementering:
- Tilsett 200 gram gulrøtter, skrelt og skåret i 1,5 cm lange skiver, i koppen. Kjør i 13 sekunder ved 15 o/min. Skrap innholdet fra sidene ned i bunnen av bollen. Hakk igjen i 5 sekunder ved 15 o/min. Overfør til en bolle og sett til side.