Kjøttkraft
Tradisjonell buljong er ofte forbundet med husmannskost og regnes som en kur mot alle plager. Den smaker best sammen med hjemmelaget pasta. Den kan stå alene, men danner også grunnlaget for andre supper og polske retter.
Forberedelse: 3h 10 min
Lett
![Kjøttkraft](https://euimagesd2h2yqnfpu4gl5.cdn5th.com/smart/user_res/bay16819965692175i9i/content/17014231762169dee71db.jpg)
Forberedelse: 3h 10 min
Lett
Ingredienser:
- 3000 g vann
- 3 g svart pepper
- 500 g biffstripe
- 150 g løk
- 200 g gulrøtter
- 17 g salt
- 130 g Frossen persillerot
- 140 g purre
- 70 g selleri
- 100 g hvitkål
- 70 g knollselleri
- 300 g kyllinglår
- 50 g persilleblader
Metode for implementering:
- Gjør klar en 5 liters gryte. Sett en bolle på lokket av gryten, vei opp 150 gram løk. Halver løken og stek den over en gassbrenner eller i en tørr stekepanne til den er mørkebrun.