Kjøttkraft

Tradisjonell buljong er ofte forbundet med husmannskost og regnes som en kur mot alle plager. Den smaker best sammen med hjemmelaget pasta. Den kan stå alene, men danner også grunnlaget for andre supper og polske retter.

Forberedelse: 3h 10 min

Lett

Kjøttkraft

Forberedelse: 3h 10 min

Lett

Ingredienser:

  • 3000 g vann
  • 3 g svart pepper
  • 500 g biffstripe
  • 150 g løk
  • 200 g gulrøtter
  • 17 g salt
  • 130 g Frossen persillerot
  • 140 g purre
  • 70 g selleri
  • 100 g hvitkål
  • 70 g knollselleri
  • 300 g kyllinglår
  • 50 g persilleblader

Metode for implementering:

  1. Gjør klar en 5 liters gryte. Sett en bolle på lokket av gryten, vei opp 150 gram løk. Halver løken og stek den over en gassbrenner eller i en tørr stekepanne til den er mørkebrun.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover