Torsk i paprikaemulsjon

Mør torskefilet, servert i uvanlig selskap med en krydret paprikasaus.

Forberedelse: 20 min

Lett

Torsk i paprikaemulsjon

Forberedelse: 20 min

Lett

Ingredienser:

  • 40 g Shallots, raw
  • 1 g Papryka ostra, mielona
  • 4 g Spices, sweet paprika
  • 8 g Czosnek
  • 1 g Sól biała
  • 250 g Papryka czerwona
  • 55 g Oliwa z oliwek
  • 400 g Polędwica z dorsza
  • 1 g Pieprz cytrynowy

Metode for implementering:

  1. Gni torskefiletene med salt og sitronpepper og drypp lett med olivenolje, sett til side i kjøleskapet. Tilsett 250 gram rød paprika skåret i mindre biter, 40 gram sjalottløk og et fedd hvitløk i en kopp.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover