Middag - Laks i fløte- og dillsaus

Velg mellom 7 forslag til lunsj. Husk å drikke regelmessig. Næringsverdier per porsjon: 757 kcal Protein: 49,6 g Fett: 53,68 g Karbohydrater: 19,32 g

Forberedelse: 35 min

Lett

Middag - Laks i fløte- og dillsaus

Forberedelse: 35 min

Lett

Ingredienser:

  • 200 g vann
  • 10 g buljongpasta - CVR
  • 240 g cherrytomater
  • 40 g løk
  • 5 g hvitløk
  • 6 g smør
  • 140 g rød pepper
  • 2 g maismel
  • 220 g 18 % rømme
  • 10 g dillfrø
  • 450 g fersk laks
  • 20 g tomatkonsentrat 30

Metode for implementering:

  1. Denne oppskriften gir 2 porsjoner lunsj.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover