Lunsj - Rekespyd med avokadosalat
Velg mellom 7 forslag til lunsj. Husk å drikke regelmessig. Næringsverdier per porsjon: 767 kcal Protein: 39,11 g Fett: 48,66 g Karbohydrater: 47,41 g
Forberedelse: 45 min
Lett
Forberedelse: 45 min
Lett
Ingredienser:
- 1 g svart pepper
- 1 g laurbærblader
- 150 g cherrytomater
- 1 g oregano
- 1 g chilipulver
- 1 g malt ingefær
- 2 g fersk ingefær
- 150 g grå reker
- 1 g timian
- 14 g limejuice
- 60 g rakett
- 10 g lønnesirup
- 30 g løk
- 100 g avokado
- 15 g hvitløk
- 3 g salt
- 15 g gressløk
- 225 g tomater
- 35 g olivenolje
- 7 g persilleblader
Metode for implementering:
- Sett en bolle på lokket av koppen og vei opp 150 gram rensede rå reker uten ryggskjold i den. Sett til side.