Lunsj - Rekespyd med avokadosalat

Velg mellom 7 forslag til lunsj. Husk å drikke regelmessig. Næringsverdier per porsjon: 767 kcal Protein: 39,11 g Fett: 48,66 g Karbohydrater: 47,41 g

Forberedelse: 45 min

Lett

Lunsj - Rekespyd med avokadosalat

Forberedelse: 45 min

Lett

Ingredienser:

  • 1 g svart pepper
  • 1 g laurbærblader
  • 150 g cherrytomater
  • 1 g oregano
  • 1 g chilipulver
  • 1 g malt ingefær
  • 2 g fersk ingefær
  • 150 g grå reker
  • 1 g timian
  • 14 g limejuice
  • 60 g rakett
  • 10 g lønnesirup
  • 30 g løk
  • 100 g avokado
  • 15 g hvitløk
  • 3 g salt
  • 15 g gressløk
  • 225 g tomater
  • 35 g olivenolje
  • 7 g persilleblader

Metode for implementering:

  1. Sett en bolle på lokket av koppen og vei opp 150 gram rensede rå reker uten ryggskjold i den. Sett til side.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover