Middag - Kalkunkjøttboller i dillsaus

Velg mellom 7 middagsforslag. Husk å få i deg væske regelmessig. Næringsverdier per porsjon: 794 kcal Protein: 43,94 g Fett: 47,88 g Karbohydrater: 48,11 g

Forberedelse: 45 min

Lett

Middag - Kalkunkjøttboller i dillsaus

Forberedelse: 45 min

Lett

Ingredienser:

  • 500 g Water, tap
  • 1 g Spices, pepper, black
  • 20 g Pasta rosołowa - CVR
  • 400 g Pomidory koktajlowe
  • 120 g Arugula, raw
  • 100 g Marchew
  • 3 g Sól biała
  • 50 g Bułka tarta
  • 20 g Mąka ryżowa
  • 10 g Sok cytrynowy
  • 60 g Jaja kurze całe
  • 50 g Oliwa z oliwek
  • 15 g Koper ogrodowy
  • 120 g Śmietanka kremowa, 30% tłuszczu
  • 380 g Mięso z piersi indyka, bez skóry

Metode for implementering:

  1. Denne oppskriften gir 2 porsjoner med pulser.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover