Stekt And med epler

Denne klassikeren fra det polske kjøkken passer godt til både familiefeiringer, høytider og søndagsmiddager. Denne andesteken har sprøtt skinn, saftig kjøtt og duften av vinappler.

Forberedelse: 12h

Lett

Stekt And med epler

Forberedelse: 12h

Lett

Ingredienser:

  • 1 g svart pepper
  • 8 g tørket merian
  • 40 g hvitløk
  • 300 g epler
  • 20 g salt
  • 200 g tørr hvitvin
  • 2000 g andeskrotter

Metode for implementering:

  1. Sett en bolle på lokket av koppen og vei av ca. 2 000 gram and i den. Sett bollen til side.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover