Lunsj - Vegetarisk medley med bulgurgrøt
Velg mellom 7 forslag til lunsj. Husk å få i deg væske regelmessig. Næringsverdier per porsjon: 728 kcal Protein: 34,29 g Fett 36,59 g Karbohydrater: 73,04 g
Forberedelse: 1h 10 min
Lett
Forberedelse: 1h 10 min
Lett
Ingredienser:
- 500 g Water, tap
- 1 g Spices, pepper, black
- 3 g Pasta rosołowa - CVR
- 70 g Peppers, sweet, yellow, raw
- 100 g Bulgur, dry
- 1 g Spices, paprika
- 110 g Cebula
- 3 g Cukier
- 220 g Cukinia
- 5 g Czosnek
- 110 g Papryka zielona
- 180 g Papryka czerwona
- 450 g Pomidor
- 15 g Oliwa z oliwek
- 200 g Ser halloumi
Metode for implementering:
- Til 1 porsjon leczo koker du 50 gram bulgurgrøt i henhold til anvisningene på pakken eller bruker vår oppskrift i Cookover. Du lager 2 porsjoner av slakterne fra denne oppskriften.