Stekt Hokkaido-gresskar med kremet bønnepasta

Denne interessante, sunne og næringsrike vegetarretten basert på stekt Hokkaido-gresskar vil overraske deg med sin kombinasjon av smaker.

Forberedelse: 30 min

Lett

Stekt Hokkaido-gresskar med kremet bønnepasta

Forberedelse: 30 min

Lett

Ingredienser:

  • 1 g timian
  • 300 g hermetiske bønner
  • 600 g hokkaido gresskar
  • 50 g pekannøtter
  • 20 g Tahinipasta
  • 20 g lønnesirup
  • 5 g hvitløk
  • 3 g salt
  • 10 g sitronsaft
  • 100 g fetaost
  • 10 g persilleblader

Metode for implementering:

  1. Legg en håndfull persilleblader uten stilker i begeret. Lukk kalken med et lokk med en stopper.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover