Middag - Vegetarisk sur suppe
Velg mellom 7 forslag til middag. Husk å få i deg væske regelmessig. Næringsverdier per porsjon: 434 kcal Protein: 20,4 g Fett: 22,18 g Karbohydrater: 39,37 g
Forberedelse: 1h 30 min
Lett
Forberedelse: 1h 30 min
Lett
Ingredienser:
- 600 g vann
- 1 g svart pepper
- 1 g allehånde
- 24 g buljongpasta - CVR
- 1 g laurbærblader
- 1 g tørket merian
- 20 g tørket sopp
- 80 g løk
- 20 g pepperrot
- 400 g rømme
- 15 g hvitløk
- 480 g hele hønseegg
- 76 g 18 % rømme
- 26 g olivenolje
- 400 g mellomstore poteter
Metode for implementering:
- Denne oppskriften gir 4 porsjoner sur suppe. Til 1 porsjon middag koker du 2 hardkokte egg, du kan bruke oppskriften vår i Cookover for dette - 'Dampende hardkokte egg i en dampkurv'.