Middag - Vegetarisk sur suppe

Velg mellom 7 forslag til middag. Husk å få i deg væske regelmessig. Næringsverdier per porsjon: 434 kcal Protein: 20,4 g Fett: 22,18 g Karbohydrater: 39,37 g

Forberedelse: 1h 30 min

Lett

Middag - Vegetarisk sur suppe

Forberedelse: 1h 30 min

Lett

Ingredienser:

  • 600 g vann
  • 1 g svart pepper
  • 1 g allehånde
  • 24 g buljongpasta - CVR
  • 1 g laurbærblader
  • 1 g tørket merian
  • 20 g tørket sopp
  • 80 g løk
  • 20 g pepperrot
  • 400 g rømme
  • 15 g hvitløk
  • 480 g hele hønseegg
  • 76 g 18 % rømme
  • 26 g olivenolje
  • 400 g mellomstore poteter

Metode for implementering:

  1. Denne oppskriften gir 4 porsjoner sur suppe. Til 1 porsjon middag koker du 2 hardkokte egg, du kan bruke oppskriften vår i Cookover for dette - 'Dampende hardkokte egg i en dampkurv'.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover