Lunsj - Vegetarisk medley med bulgurgrøt
Velg mellom 7 forslag til lunsj. Husk å få i deg væske regelmessig. Næringsverdier per porsjon: 551 kcal Protein: 26,53 g Fett: 27,81 g Karbohydrater: 54,23 g
Forberedelse: 1h 10 min
Lett
Forberedelse: 1h 10 min
Lett
Ingredienser:
- 500 g vann
- 1 g svart pepper
- 2 g buljongpasta - CVR
- 50 g gul pepper
- 80 g Bulgur gryn
- 1 g søt paprika
- 80 g løk
- 3 g sukker
- 150 g courgetter
- 1 g hvitløk
- 80 g grønn paprika
- 120 g rød pepper
- 300 g tomater
- 12 g olivenolje
- 160 g halloumi-ost
Metode for implementering:
- Til 1 porsjon leczo koker du 40 gram bulgurgrøt i henhold til anvisningene på pakken eller bruker oppskriften vår i Cookover. Denne oppskriften rekker til 2 porsjoner av slakteriet.