Piecuchy med russisk fylling og bacon

En sprø versjon av russiske dumplings for kjøttspisere. Fyllet er beriket med tilsetning av aromatisk røkt bacon.

Forberedelse: 2h 30 min

Middels

Piecuchy med russisk fylling og bacon

Forberedelse: 2h 30 min

Middels

Ingredienser:

  • 3 g svart pepper
  • 300 g dampet røkt bacon
  • 300 g løk
  • 6 g salt
  • 100 g smør
  • 60 g hele hønseegg
  • 40 g eggeplommer av hønseegg
  • 600 g poteter kokt i vann
  • 300 g Drikkemelk, 2 % fett
  • 30 g komprimert bakergjær
  • 100 g rapsolje
  • 500 g halvfet kvarkost
  • 615 g hvetemel type 450
  • 3 g nigella

Metode for implementering:

  1. Legg en bolle på lokket av en kopp uten propp og vei ut 300 gram bacon skåret i strimler og sett til side. Ha 300 gram melk, 40 gram sukker og 30 gram gjær i koppen. Varm i 1 minutt ved 40 °C med 4 revers hastighet. La stå i en lukket kopp i 15 minutter.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover