Piecuchy med russisk fylling og bacon
En sprø versjon av russiske dumplings for kjøttspisere. Fyllet er beriket med tilsetning av aromatisk røkt bacon.
Forberedelse: 2h 30 min
Middels
Forberedelse: 2h 30 min
Middels
Ingredienser:
- 3 g svart pepper
- 300 g dampet røkt bacon
- 300 g løk
- 6 g salt
- 100 g smør
- 60 g hele hønseegg
- 40 g eggeplommer av hønseegg
- 600 g poteter kokt i vann
- 300 g Drikkemelk, 2 % fett
- 30 g komprimert bakergjær
- 100 g rapsolje
- 500 g halvfet kvarkost
- 615 g hvetemel type 450
- 3 g nigella
Metode for implementering:
- Legg en bolle på lokket av en kopp uten propp og vei ut 300 gram bacon skåret i strimler og sett til side. Ha 300 gram melk, 40 gram sukker og 30 gram gjær i koppen. Varm i 1 minutt ved 40 °C med 4 revers hastighet. La stå i en lukket kopp i 15 minutter.