Lunsj - Rekespyd med avokadosalat
Velg mellom 7 forslag til lunsj. Husk å få i deg væske regelmessig. Næringsverdier per porsjon: 542 kcal Protein: 30,34 g Fett 33,23 g Karbohydrater: 33,36 g
Forberedelse: 45 min
Lett
Forberedelse: 45 min
Lett
Ingredienser:
- 1 g svart pepper
- 1 g laurbærblader
- 100 g cherrytomater
- 1 g oregano
- 1 g chilipulver
- 1 g malt ingefær
- 2 g fersk ingefær
- 120 g grå reker
- 1 g timian
- 14 g limejuice
- 40 g rakett
- 5 g lønnesirup
- 20 g løk
- 70 g avokado
- 6 g hvitløk
- 3 g salt
- 10 g gressløk
- 170 g tomater
- 20 g olivenolje
- 7 g persilleblader
Metode for implementering:
- Sett en bolle på lokket av koppen og vei opp 120 gram rensede rå reker uten ryggskjold. Sett til side.