Blomkålsuppe, kyllingruller og poteter

Dette er en rett for travle mennesker som setter pris på økonomisk bruk av tid på kjøkkenet. Med denne oppskriften lager du en smakfull suppe og en deilig hovedrett på samme tid.

Forberedelse: 1h 30 min

Middels

Blomkålsuppe, kyllingruller og poteter

Forberedelse: 1h 30 min

Middels

Ingredienser:

  • 1200 g Water, tap
  • 1 g Spices, pepper, black
  • 2 g Spices, allspice
  • 70 g Pasta rosołowa - CVR
  • 700 g Chicken breast, NS as to cooking method, skin eaten
  • 150 g Śmietana 30%
  • 3 g Czosnek granulowany
  • 1 g Bay leaves
  • 80 g Suszone pomidory
  • 1 g Zioła prowansalskie
  • 50 g Cebula
  • 80 g Marchew
  • 12 g Sól biała
  • 40 g Por
  • 400 g Kalafior
  • 30 g Ser, parmezan
  • 50 g Koper ogrodowy
  • 80 g Ser typu "Feta"
  • 40 g Seler korzeniowy
  • 40 g Pietruszka, korzeń
  • 1000 g Ziemniaki, średnio

Metode for implementering:

  1. Sett en bolle på lokket av koppen og vei opp 80 gram finsmuldret feta. I bollen med fetaen veier du opp 30 gram revet parmesanost.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover