Blomkålsuppe, kyllingruller og poteter
Dette er en rett for travle mennesker som setter pris på økonomisk bruk av tid på kjøkkenet. Med denne oppskriften lager du en smakfull suppe og en deilig hovedrett på samme tid.
Forberedelse: 1h 30 min
Middels
Forberedelse: 1h 30 min
Middels
Ingredienser:
- 1200 g Water, tap
- 1 g Spices, pepper, black
- 2 g Spices, allspice
- 70 g Pasta rosołowa - CVR
- 700 g Chicken breast, NS as to cooking method, skin eaten
- 150 g Śmietana 30%
- 3 g Czosnek granulowany
- 1 g Bay leaves
- 80 g Suszone pomidory
- 1 g Zioła prowansalskie
- 50 g Cebula
- 80 g Marchew
- 12 g Sól biała
- 40 g Por
- 400 g Kalafior
- 30 g Ser, parmezan
- 50 g Koper ogrodowy
- 80 g Ser typu "Feta"
- 40 g Seler korzeniowy
- 40 g Pietruszka, korzeń
- 1000 g Ziemniaki, średnio
Metode for implementering:
- Sett en bolle på lokket av koppen og vei opp 80 gram finsmuldret feta. I bollen med fetaen veier du opp 30 gram revet parmesanost.