Koreansk ribbe

Disse søte og krydrede ribbeina rett fra Korea er en sann fest for ganen. Den unike smaken er resultatet av en kombinasjon av intens sødme og delikat krydring, som skaper en harmonisk symfoni av smaker.

Forberedelse: 6h 30 min

Lett

Koreansk ribbe

Forberedelse: 6h 30 min

Lett

Ingredienser:

  • 100 g vann
  • 40 g brunt sukker
  • 40 g fersk ingefær
  • 40 g sriracha
  • 75 g ketchup
  • 15 g hvitløk
  • 1500 g Svineribbe
  • 10 g sesamolje
  • 10 g sesamfrø
  • 15 g potetstivelse
  • 30 g soyasaus

Metode for implementering:

  1. Legg en stor bolle på lokket av et beger, og vei av 1500 gram svineribbe skåret i terninger.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover