Paier med soppfyll

Gjærbakte dumplings fylt til randen med soppfyll, perfekt som tilbehør til juleborsjten.

Forberedelse: 1h 30 min

Middels

Paier med soppfyll

Forberedelse: 1h 30 min

Middels

Ingredienser:

  • 1 g svart pepper
  • 15 g soyasaus
  • 25 g tørket boletus sopp
  • 100 g pecorino romano ost
  • 150 g løk
  • 50 g sukker
  • 3 g salt
  • 100 g smør
  • 60 g hele hønseegg
  • 40 g eggeplommer av hønseegg
  • 400 g fersk dyrket sopp
  • 300 g Drikkemelk, 2 % fett
  • 30 g komprimert bakergjær
  • 80 g rapsolje
  • 5 g persilleblader
  • 615 g hvetemel type 450
  • 5 g nigella

Metode for implementering:

  1. Sett en bolle på lokket av koppen, vei opp 25 gram tørket sopp og hell 300 gram kokende vann over og la det trekke.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover