Paier med soppfyll
Gjærbakte dumplings fylt til randen med soppfyll, perfekt som tilbehør til juleborsjten.
Forberedelse: 1h 30 min
Middels

Forberedelse: 1h 30 min
Middels
Ingredienser:
- 1 g svart pepper
- 15 g soyasaus
- 25 g tørket boletus sopp
- 100 g pecorino romano ost
- 150 g løk
- 50 g sukker
- 3 g salt
- 100 g smør
- 60 g hele hønseegg
- 40 g eggeplommer av hønseegg
- 400 g fersk dyrket sopp
- 300 g Drikkemelk, 2 % fett
- 30 g komprimert bakergjær
- 80 g rapsolje
- 5 g persilleblader
- 615 g hvetemel type 450
- 5 g nigella
Metode for implementering:
- Sett en bolle på lokket av koppen, vei opp 25 gram tørket sopp og hell 300 gram kokende vann over og la det trekke.