Nykål suppe
Denne suppen er en veldig god idé for å bruke sesongens unge kål.
Forberedelse: 1h 10 min
Lett
Forberedelse: 1h 10 min
Lett
Ingredienser:
- 1700 g vann
- 1 g svart pepper
- 1 g allehånde
- 80 g buljongpasta - CVR
- 1 g laurbærblader
- 90 g løk
- 90 g gulrøtter
- 6 g salt
- 50 g smør
- 60 g purre
- 400 g hvitkål
- 50 g dillfrø
- 50 g knollselleri
- 50 g persilleblader
- 15 g hvetemel type 450
Metode for implementering:
- Tilsett 90 gram gulrot skrelt og skåret i mindre biter, 90 gram løk skrelt og skåret i mindre biter, 50 gram sellerirot skrelt og skåret i mindre biter og 50 gram persillerot skrelt og skåret i mindre biter i koppen. Lukk koppen med et lokk med en propp.