Svinenakke med aprikos og plomme

Stekeprosessen i hylse og dampovn og krydderet i marinaden holder svinenakken saftig og saftig. Plommer og aprikoser, som er tilsatt i retten, gir en subtil sødme og syrlighet som skaper en balansert smak.

Forberedelse: 8h

Middels

Svinenakke med aprikos og plomme

Forberedelse: 8h

Middels

Ingredienser:

  • 2 g allehånde
  • 1 g laurbærblader
  • 1 g tørket merian
  • 4 g sterkt paprikapulver
  • 3 g urtepepper
  • 4 g søt paprikapulver
  • 1 g herbes de Provence
  • 20 g hvitløk
  • 12 g salt
  • 1000 g svinenakke
  • 60 g svisker uten frø
  • 30 g rapsolje
  • 60 g tørkede aprikoser
  • 1 g malt pepper

Metode for implementering:

  1. Sett en bolle på lokket av et beger uten lokk og vei opp 60 gram tørkede plommer.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover