Svinenakke med aprikos og plomme
Stekeprosessen i hylse og dampovn og krydderet i marinaden holder svinenakken saftig og saftig. Plommer og aprikoser, som er tilsatt i retten, gir en subtil sødme og syrlighet som skaper en balansert smak.
Forberedelse: 8h
Middels
Forberedelse: 8h
Middels
Ingredienser:
- 2 g allehånde
- 1 g laurbærblader
- 1 g tørket merian
- 4 g sterkt paprikapulver
- 3 g urtepepper
- 4 g søt paprikapulver
- 1 g herbes de Provence
- 20 g hvitløk
- 12 g salt
- 1000 g svinenakke
- 60 g svisker uten frø
- 30 g rapsolje
- 60 g tørkede aprikoser
- 1 g malt pepper
Metode for implementering:
- Sett en bolle på lokket av et beger uten lokk og vei opp 60 gram tørkede plommer.