Tomatcurry med kylling og quinoa

Næringsverdier per 1 porsjon: 460 kcal Karbohydrater 46 g Protein 42 g Fett 12 g

Forberedelse: 30 min

Lett

Tomatcurry med kylling og quinoa

Forberedelse: 30 min

Lett

Ingredienser:

  • 0.3 g svart pepper
  • 4 g karrypasta
  • 260 g kyllingfilet
  • 300 g courgetter
  • 100 g agurker
  • 0.3 g salt
  • 100 g Quinoa-bønner
  • 400 g hermetiske tomater (i skiver)

Metode for implementering:

  1. Sett en bolle på lokket av koppen og vei opp 100 gram quinoa i den. Kok quinoaen i henhold til anvisningene på pakken.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover